Referenties

Groep Van Haute N.V.

Groep Van Haute N.V.

GroepVanHaute.png

De website van Groep Van Haute N.V. biedt bestaande en potentiële klanten overzichtelijke informatie over al hun bedrijfstakken: bank, kredieten, beleggingen, verzekeringen en immobiliën. Uiteraard kan deze informatie door henzelf worden aangemaakt en onderhouden.

Naast algemene informatie kunnen klanten van Groep Van Haute N.V. ook de electronische versie van verscheidene formulieren downloaden en on-line aangifte doen van een ongeval.

http://www.groepvanhaute.be

D-Alarm

D-Alarm

DAlarm1.png

Met D-Alarm voegt u aan een gsm met het Android besturingssysteem een prachtige digitale klok met alarmen toe. De toepassing speelt uw favoriet nummer of afspeellijst af tijdens een alarm en met de ingebouwde pratende klok imponeert u zelfs uw meest technofobe vrienden.

Een volledige lijst van alle mogelijkheden vindt u op deze pagina.

http://www.d-solutions.be/d-alarm

Klimaatrally

Klimaatrally

Klimaatrally_Groep.png
Klimaatrally_SmsVerkeer.png
Klimaatrally_Presentatie.png

Igemo biedt alle verenigingen uit  Berlaar, Lier, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek en Sint-Amands de mogelijkheid om een winstgevend stadsspel te organiseren. Het doel van dit spel is het parcours te ontcijferen, binnen de tijd af te leggen en daarbij zoveel mogelijk punten te verzamelen door verschillende missies uit te voeren. Elk team dient het codewoord en bijhorende antwoord van elke missie per SMS te verzenden naar de organisatie, om zodoende extra tijd en punten te verdienen.

D-Solutions ontwikkelde voor Igemo de nodige software voor het ontvangen en automatisch verwerken en beantwoorden van de verstuurde SMS-berichten. Dit programma omvat onder andere:

  • Het beheer van de georganiseerde evenementen.
  • Het beheer van de teams en teamleden.
  • Het beheer van de missies.
  • Het beheer van de organisatieleden.
  • Rangschikking van de teams op basis van tijd en score.

Bijkomend werd een programma ontwikkeld voor de presentatie van de resterende tijd en de score van de teams.

http://www.igemo.be/igemo/verenigingenevenementenkoffer.html

Production Unit Management (C&A)

Production Unit Management (C&A)

NoFoto.gif

De leveranciers van C&A Buying moeten elke zes maand al hun productie-eenheden meedelen aan C&A. Vroeger gebeurde dit per fax en werden de gegevens manueel verwerkt. De doelstelling van deze toepassing is leveranciers de mogelijkheid te bieden om zelf hun eigen productie-eenheden te beheren via het internet.

De productie-eenheden van de leveranciers worden regelmatig gecontroleerd door inspecteurs van C&A. De rapporten van deze controles worden eveneens beheerd via deze toepassing.

Sommige productie-eenheden worden gebruikt door verschillende leveranciers van C&A, maar niet elke leveranciers refereert naar dezelfde productie-eenheid met dezelfde naam. Hierdoor is het moeilijk om dezelfde productie-eenheid bij verschillende leveranciers te identificeren.
Aangezien een productie-eenheid niet moet worden gecontroleerd voor elke leverancier apart, was het belangrijk dat de identieficatie van dezelfde productie-eenheid bij verschillende leveranciers zo snel en zo eenvoudig mogelijk kon gebeuren.

Deze ontwikkeling gebeurde in opdracht van Business Software Group.

Baeten - Van Es

Baeten - Van Es

BVE.png

Baeten-Van Es was reeds klant van de vorige website. Deze bestond uit statische pagina's en werd volledig door ons beheerd.

De bestaande website wordt nu vervangen door een dynamische, moderne website waarbij de focus ligt bij het beheer van de foto's van realisaties. Het toevoegen, bewerken en verwijderen van foto's gebeurt nu volledig door hen en dankzij een eenvoudige classificatie komen de foto's automatisch in de juiste categoriën terecht.

Per foto worden ook gegevens bijgehouden die verborgen zijn voor de bezoeker. In combinatie met een aantal zoekschermen die enkel beschikbaar zijn voor geauthentificeerde gebruikers, kunnen werknemers eenvoudig en doelgericht foto's opzoeken wanneer dit nodig is. Hierdoor is de website niet enkel een referentie voor mogelijke klanten maar ook voor het bedrijf zelf.

http://www.baeten-vanes.be

Pagina's