Klanten & Leveranciers databank (Baeten-Van Es)

Klanten & Leveranciers databank (Baeten-Van Es)

BVE_Leveranciers.png

Baeten-Van Es gebruikt de Klanten & Leveranciers databank, zoals de naam reeds doet vermoeden, voor het beheer van de klant- en leveranciersgegevens. Per klant of leverancier kunnen ook de gegevens van de contactpersonen worden beheerd.

Doordat deze databank alle gebruikelijke gegevens zoals telefoonnummer, fax, email en adres bevat en de toepassing voor iedereen toegankelijk is, is de toepassing erg handig als referentielijst. Met de ingebouwde zoekfunctionaliteiten heeft iedereen in een mum van tijd de juiste gegevens gevonden.

Deze databank werd geïntegereerd met de mailfunctionaliteiten van Lotus Notes zodat iedereen bij het versturen van een email de naam van de klant of contactpersoon van een leverancier kan gebruiken, zonder eerst rechtstreeks deze databank te moeten raadplegen. Het is echter ook mogelijk om vanuit het "nieuwe mail" scherm een opzoeking te doen in de Klanten & Leveranciers databank.

Uiteraard worden de gegevens in deze databank ook gebruikt door verschillende andere databanken zoals de Projecten en de Magazijn databank.